T-shirt design(s) CrossFit gym

  • Jacob

    Beste,

    Voor mijn (CrossFit) sportschool ben ik op zoek naar meerdere T-shirt ontwerpen. Het zou gaan om redelijk simpele ontwerpen voor een schappelijke prijs. Het liefst vind ik hiervoor een vaste ontwerper die mij om de zoveel tijd van nieuwe ontwerpen kan voorzien. Kan ik hiervoor bij jullie terecht en zo ja, over wat voor soort tarieven praten we?

    Op www.instagram.com/packmentalitycf en www.packmentalitycrossfit.com kunnen jullie alvast een beeld vormen van het bedrijf.

    Ik hoor graag!

    Met vriendelijke groet,

    Jacob de Paauw

    Pack Mentality CrossFit

    0629607895

  • agah

    Beste Jacob,

    Ik schrijf u namens Alfa Reclame.

    Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we succesvolle t-shirtontwerpen voor diverse klanten gemaakt.

    Wij zijn gespecialiseerd in eenvoudige en betaalbare t-shirtontwerpen. Onze ontwerpen kunnen worden aangepast om uw merk en boodschap effectief over te brengen.

    Als u op zoek bent naar een vaste ontwerper die u regelmatig nieuwe ontwerpen kan leveren, kunnen wij u daar ook bij helpen. Ons huidige ontwerpteam werkt graag samen met u om t-shirtontwerpen te creëren die aan de behoeften van uw sportschool voldoen.

    Voor meer informatie over tarieven en termijnen kunt u contact met ons opnemen.

    Gebruik de volgende link om onze website (www.alfareclame.nl) te bezoeken of ons een e-mail te sturen naar info@alfareclame.nl